• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
Nike

Nike Vaporfly 3 Herr

Nike Vaporfly 3 Herr
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om Nike Vaporfly 3 Herr

Gör dig redo att tävla och slå rekord med Nike ZOOMX Vaporfly Next% 3 EK för herrar. Den här specialversionen har ett unikt utseende baserat på GOAT Eliud Kipchoge och hans oöverträffade prestationer på allt ifrån 5 km till ett maraton.

Dags för snabbare kilometrar med Nikes mest motståndskraftiga ZoomX-skum längs hela skons längd för en lättare känsla. Skummet ger dig mer energiåtergivning, är lättare i vikt och ger dig en stabilare löparupplevelse tack vare sin sfäriska konvexa form på insidan av foten. Den genomgående carbonplattan i hela längden ger dig den perfekta styvheten under löpningen och ger dig ett fjädrande steg i flera kilometer.

Utrustad med det mjuka Flyknit-garnet vid framfoten erbjuder skon dig gott om ventilation runt tårna. Den lätta vadderingen på plösen minskar trycket på ovansidan av foten, medan snörena erbjuder gott om stöd genom sidoöglorna.

Dra nytta av ett mjukt men fast steg med den uppdaterade yttersulan. Den här skon har ett tunnare lager gummi och har minskat i tjocklek och vikt utan att kompromissa med hållbarhet och grepp. Sulan har även flexspår för bättre grepp på våta ytor.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Eliud Kipchoge-design
- ZoomX-skum
- Carbonplatta i full längd
- Flyknit ger ventilation
- Flexspår för bättre grepp
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

Nike Vaporfly 3 Herr
0.0 Betyg av ”Nike Vaporfly 3 Herr“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell