• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
New Balance

New Balance Fresh Foam Hierro V7 Herr

1 899 kr 1 299 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om New Balance Fresh Foam Hierro V7 Herr

New Balance Fresh FoamX Hierro v7 för herrar är en neutral löparsko och den är den modell som är mest ´´allround´´ i New Balances kollektion för olika terränger. Med komforten i FreshFoamX-mellansulan, Vibram Megagrip-sulan och den skyddande ovandelen kan du använda Hierro v7 på olika underlag. Du kan välja dessa skor för träning i parken eller skogen, men även för ett äventyr i bergen är Hierro ditt naturliga val. Från din ytterdörr genom skog och mark är Hierro v7 din perfekta träningspartner!

New Balance FreshFoamX-sortimentet bygger på principen Data-to-Design. Detta innebär att data först samlas in från en specifik grupp löpare. Med hjälp av dessa uppgifter konstrueras alla delar av Hierro.

Vibram Megagrip-yttersulan kombineras med Allterrain Tread i v7 för att ge utmärkt grepp på både hårda, våta ytor och mjukare skogsstigar. Detta gör att du kan träna effektivt och säkert på olika underlag. . New Balance Fresh FoamX Hierro v7 är även utformad för att klara kortare sträckor på asfalt utan att snabbt slitas ut.

FreshFoamX-mellansulan är utformad för att ge mer än tillräcklig komfort på längre terränglöpningar och erbjuder en optimal kombination av dämpning och stabilitet. Den mjuka dämpningen under hela foten gör även de längsta distanserna möjliga. Mellansulan har inte förändrats nämnvärt. FreshFoamX-materialet ger rätt dämpning för långa löprundor eller promenader, utan att förlora kontakten med marken.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Vibram Megagrip yttersula
- FreshFoamX mellansula
- TPU vävd ovandel

Recensioner (0)

New Balance Fresh Foam Hierro V7 Herr
0,0 Betyg av ”New Balance Fresh Foam Hierro V7 Herr“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell