• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
Nike

Nike Pegasus 40 Herr

Se recensioner
Nike Pegasus 40 Herr
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om Nike Pegasus 40 Herr

Nike Pegasus 40 EK för herrar är gjord för alla typer av löpare och alla typer av löprundor. Den här specialversionen har ett unikt utseende baserat på GOAT Eliud Kipchoge och hans oöverträffade prestationer på 5 km upp till ett maraton.

Njut av en mycket jämn och mjuk löparupplevelse tack vare den lätta Nike React-dämpningen. Tillsammans med två Zoom Air-enheter i framfoten och hälen förstärks den här mjuka löparupplevelsen med en energisk känsla vid tån för ett lättsamt steg. För ett förbättrat löpsteg har landningsområdet vid hälen förstorats och med ytterligare ett flexspår skjuter du smidigt ifrån vid framfoten.

Pegasus 40 har mer skum runt hälkragen för ökad komfort och bättre passform. Ett enda lager mesh har också lagts till för en luftig känsla och optimal ventilation även när temperaturen stiger och du svettas mycket.

Skon ger dig en fastare men mjukare känsla vid mellanfoten tack vare ett implementerat band som håller foten på plats. Tack vare mocka-materialet får du en bättre passform utan irriterande kanter eller sömmar. Skon har en yttersula i gummi som är hållbarare tack vare användningen av återvunnet material.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Eliud Kipchoge-design
- Nike Air-enheter
- React-dämpning
- Flexspår för smidiga steg
- Implementerat band runt mittfoten
- Ett lager mesh
- Mer skum vid hälkragen
- Yttersula i återvunnet gummi
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

Nike Pegasus 40 Herr
0.0 Betyg av ”Nike Pegasus 40 Herr“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell