• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33
Nike

Nike Pegasus 40 Premium Herr

1 499 kr 1 199 kr
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike Pegasus 40 Premium Herr

Den bevingade arbetshästen har redan nått sitt 40:e år. Nike Pegasus 40 Premium för herrar är gjord för alla typer av löpare och alla typer av löpning. Oavsett om du väljer intervall- eller uthållighetslöpning, kort, lång, snabb eller pulshöjande löpning. Med Nike Pegasus 40 har du en allsidig träningspartner hemma.

Den senaste Pegasus har samma utseende som sin föregångare, men ger dig mer komfort och ventilation framtill, vid fotvalvet och hälen. Insidan av Nike AIR Zoom Pegasus 40 har fått en ny design. Skon ger dig en fastare men mjukare känsla i mellanfoten, som nu omsluts av ett implementerat band som håller foten på plats. Tack vare ett speciellt cirkulärt mönster anpassar sig skon till din fot under löpningen och med det här fodret får du en bättre passform utan irriterande kanter eller sömmar.

Pegasus 40 har fått mer skum runt hälkragen för ökad komfort och bättre passform. Dessutom har ett enda lager mesh lagts till för en luftig känsla och optimal ventilation även när temperaturen stiger och du svettas mycket.

Njut av en mycket smidig och mjuk löparupplevelse tack vare den lätta Nike React-dämpningen. Tillsammans med två Zoom Air-enheter i framfoten och hälen förstärks den jämna löparupplevelsen med en kraftfull känsla vid tårna för ett smidigt steg. För att förbättra löpcykeln har landningsområdet vid hälen utökats och med ytterligare ett flexspår får du en smidig start från tån.

Skon har en yttersula i gummi som är starkare tack vare användningen av återvunnet material.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Allround-sko
- Nike Air enheter
- React-dämpning
- Flex groove för smidiga steg
- Ett band runt mittfoten för en omslutande känsla
- Ett lager mesh
- Mer skum vid hälkragen
- Yttersula i gummi

Recensioner (0)

Nike Pegasus 40 Premium Herr
0,0 Betyg av ”Nike Pegasus 40 Premium Herr“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell