• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr
Nike

Nike Pegasus 40 PRM Herr

1 499 kr 1 299 kr
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike Pegasus 40 PRM Herr

Nike Air Zoom Pegasus 40 PRM för herrar är gjord för alla typer av löpare och alla typer av löprundor. Den speciella designen och färgkombinationen ger dig en extra boost som du kan använda när du springer.

Njut av en mycket smidig och mjuk löpupplevelse tack vare den lätta Nike React-dämpningen. Tillsammans med två Zoom Air-enheter i framfoten och hälen förstärks denna mjuka löpupplevelse med en energisk känsla vid tån för ett enkelt steg. Landningsområdet vid hälen har utökats för bättre avrullning och med ett extra flexspår får du en mjuk start framme vid tårna

Skum runt hälkragen ger mer komfort och en bättre passform. Ett enda lager mesh har också lagts till för en luftig känsla och optimal ventilation även när temperaturen stiger och du svettas mycket.

Skon ger dig en fastare men samtidigt mjukare känsla vid mellanfoten tack vare en implementerad rem som håller foten på plats. Tack vare mockan får du en bättre passform utan irriterande kanter eller sömmar. Skon har en yttersula i gummi som är starkare tack vare användningen av återvunnet material. En win-win för alla!

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Två Zoom Air-enheter i framfoten och hälen
- React-dämpning
- Flexspår för smidig löpning
- Implementerad rem runt mellanfoten
- Enkelt lager av mesh
- Mer skum vid hälkragen
- Yttersula i gummi

Recensioner (0)

Nike Pegasus 40 PRM Herr
0,0 Betyg av ”Nike Pegasus 40 PRM Herr“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell