• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
Nike

Nike Vaporfly 3 Herr

Se recensioner
Nike Vaporfly 3 Herr
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om Nike Vaporfly 3 Herr

Gör dig redo att tävla och slå rekord med Nike ZOOMX Vaporfly Next% 3 för herrar. Den här neutrala löparskon, som är världsledande inom tävlingsskor, är nu lättare, stabilare och mer responsiv än någonsin och har en helt ny designad ovandel.

Dags för snabbare kilometrar med Nikes mest motståndskraftiga ZoomX-skum i hela skons längd för en lättare känsla. Skummet ger dig mer energiåtergivning, är lättare i vikt och ger dig en stabilare löparupplevelse tack vare sin sfäriska konvexa form på insidan av foten. Kolfiberplattan i full längd ger dig den perfekta styvheten under din löpning och ger dig ett fjädrande steg kilometer eter kilometer.

Du kommer inte bara att bli varm om fötterna. Utrustad med det mjuka Flyknit-garnet vid framfoten erbjuder skon dig gott om ventilation runt tårna. Dessutom formar garnet sig efter din fot under löpningen, vilket är skönt ju längre du springer.

ZOOMX Vaporfly Next% 3 är utrustad med en lätt stoppning på plösen så att du upplever mindre tryck från skosnörena på ovansidan av foten. Snörena löper genom de lätta sidoslingorna, vilket eliminerar behovet av stöd runt fotvalvet.

Dra nytta av ett mjukt men fast steg med den uppdaterade yttersulan. Den här skon har ett tunnare lager gummi och har minskat i tjocklek och vikt utan att kompromissa med fasthet och grepp. Sulan har också flexspår för bättre grepp på olika underlag i både våta och torra förhållanden.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- ZoomX-skum
- Carbonplatta i full längd
- Flyknit ger ventilation
- Flexspår för bättre grepp
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

Nike Vaporfly 3 Herr
0.0 Betyg av ”Nike Vaporfly 3 Herr“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell