• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
Nike

Nike ZOOMX Invincible Run FK 3 Men

Se recensioner
Nike ZOOMX Invincible Run FK 3 Men
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om Nike ZOOMX Invincible Run FK 3 Men

Nike ZoomX Invincible Run FK3 för herrar är en neutral löparsko. Den här löparskon är gjord för att minska skador. Med ett mindre hälklipp, en bredare mellansula och mer skumhöjd kommer du att vara rustad för de tuffaste träningspassen och tävlingarna.

Räkna med maximalt stöd från den här skon. Invincible 3 har hög stödteknik med dämpning och stabilitet som är placerad för att skydda din fot från överpronation.

Njut av överlägsen dämpning under dina fötter. Med det extra tillägget av Nike ZoomX-dämpning i form av en rocker och mer skumhöjd är du säker på en ultramjuk landning med varje steg och du är skyddad från markens påverkan. Det responsiva Nike ZoomX-skummet säkerställer en smidig och fjädrande övergång till nästa steg.

Dra nytta av Flyknit-ovandelen som ger ventilation i de områden där din fot värms upp mest. Den starka och hållbara ovandelen håller din fot skyddad och stadigt på plats. Billow-kablar ger dig extra stabilitet och stöd.

Den våffelmönstrade sulan är tillverkad utifrån data från löpare runt om i världen och ger dig perfekt grepp vid rätt tillfälle.

Funktioner och fördelar
- Antipronationslöparsko
- Nike ZoomX-skum
- Nike ZoomX-dämpning
- Flyknit-ovandel
- Billow-kablar
- Häldropp: 9 mm
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

 Nike ZOOMX Invincible Run FK 3 Men
0.0 Betyg av ” Nike ZOOMX Invincible Run FK 3 Men“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0