• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
On

On Cloud X 3 Herr

1 699 kr 1 399 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om On Cloud X 3 Herr

On Cloud X 3 för herrar har en neutral fot och är utformad för att slå dina rekord. Modellen har förfinats i enlighet med specifikationerna för idrottare med flera användningsområden, vilket gör att den nu andra generationen Cloud X förbättrar alla styrkorna hos föregångaren och är mer hållbar.

Oavsett om du springer på löpbandet på gymmet eller på asfalterade vägar kommer det här kraftpaketet att klara av alla utmaningar. Tack vare den tjockare och bredare undersidan får du mer stabilitet, säkerhet och stöd. CloudTec®-elementen i yttersulan är förstärkta med Helion™ superfoam. Detta ger dämpning utan kompromisser i en löparsko som är konsekvent responsiv.

On Cloud X håller dina fötter säkert på plats under dynamiska sidoförflyttningar. Dessutom har den omgjorda hälkappan en konturerad dämpning för ett diskret utseende med överlägset grepp. Modellen är stark och flexibel på alla rätt ställen, och nätöverdelen har ett funktionsorienterat vävmönster för ökad hållbarhet. Du kan också vara säker på en irritationsfri passform tack vare den integrerade Cloud X-tungan.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- CloudTec®-element i yttersulan
- Helion™ superfoam
- Omdesignad hälkappa med konturerad stötdämpning
- Mesh övre med funktionsorienterat vävmönster
- Irritationsfri passform tack vare den integrerade Cloud X-tungan

Recensioner (0)

On Cloud X 3 Herr
0,0 Betyg av ”On Cloud X 3 Herr“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell