• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33
Shokz

Shokz OpenComm

2 199 kr
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Shokz OpenComm

Med OpenComm-hörlurarna har det blivit lättare att arbeta var som helst. Designen med Open Ear är utrustad med benledningsteknik och tydlig kommunikation möjliggörs av den brusreducerande mikrofonen. Designen gör att du är uppkopplad och samtidigt medveten om din omgivning när som helst, var som helst.

Designen med open-ear ger dig komfort hela dagen. Traditionella hörlurar som täcker öronen stänger av användaren från omgivningen. Opencomms lättviktsdesign har en flexibel ram och har en knappfri design utan något i öronen. Den ökar medvetenheten utan att missa något viktigt från omgivningen.

OpenComm är utformad med en DSP-mikrofon som tar bort buller och den sjunde generationens benledarteknik. Detta ger tydliga samtal utan bakgrundsbrus. Du kan själv uppleva ljuden, men inte din samtalspartner.

OpenComm kan anslutas till Bluetooth-enheter som kan överföra data inom ett utökat område på upp till 10 meter mellan dina enheter. Dessutom ger headsetet dig upp till 16 timmars samtalstid och upp till 8 timmars batteritid. En extra snabbladdningsfunktion ger två timmars ström med bara 5 minuters laddning.

OpenComms material är utformat med en hel titanram för ökad hållbarhet och flexibilitet. Den är utformad för att stå emot damm, svett och fukt så att du kan ta emot samtal var som helst. Headsetet tål lite kaffe eller vatten, så du kan ta en promenad i ett lätt regn utan problem.

Funktioner och fördelar
- Design med Open Ear
- DSP-mikrofon med brusreducering
- Stabil anslutning tack vare bluetooth 5.1
- 16 timmars samtalstid
- Ram i titan för hållbarhet och flexibilitet + vattentät

Recensioner (0)

Shokz OpenComm
0,0 Betyg av ”Shokz OpenComm“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0