• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
Shokz

Shokz OpenRun Mini

1 499 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Shokz OpenRun Mini

OpenRun Mini är den mindre versionen av OpenRun. Ramen har förkortats med 21 mm och passar bättre för personer med mindre huvud. Den täta passformen innebär att hörlurarna rör sig mindre under träning.

OpenRun Mini ger personer med mindre huvud samma funktioner som OpenRun-headphones. Med ett Qualcomm Bluetooth 5.0-chip, dubbla mikrofoner och CVC-algoritm ger OpenRun en unik lyssningsupplevelse och ett kristallklart samtalsljud. Perfekt för träning, hemarbete och när du arbetspendlar.

Open-ear-ramen är utrustad med den senaste 8:e generationens benledningsteknik och sänder ljudet direkt till innerörat. Du kan alltså fortfarande höra vad som händer runt omkring dig. Du kan lyssna på musik och höra trafiken samtidigt. Perfekt om du vill vara medveten om din omgivning när du springer.

Den uppdaterade PremiumPitch™ 2.0+-tekniken ger det bredaste och mest dynamiska stereoljudet som benledningsmetoden kan erbjuda. Du kan använda den hela dagen genom att lyssna på musik och ringa i upp till 8 timmar. Knapparna är lätta att hitta för att snabbt kunna hoppa till nästa låt, pausa och svara på ett samtal.

OpenRun har en ergonomisk design och en ram i titan som rör sig med dig och ger fullständig rörelsefrihet. Den ultralätta ramen bidrar till komfort hela dagen. Dessutom är hörlurarna IP67 vattentäta, vilket skyddar dem mot stänk, svett och till och med regn.

Funktioner och fördelar

- Ramen på dessa har förkortats med 21 mm för personer med mindre huvud.
- Utrustad med ett Qualcomm Bluetooth 5.0-chip, dubbel mikrofon och CVC-algoritm för klart ljud
- Open-ear-ram
- Upp till 8 timmars musiklyssning och samtal
- Ultralätt ram + vattenresistent

Recensioner (0)

Shokz OpenRun Mini
0,0 Betyg av ”Shokz OpenRun Mini“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0