• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Shokz OpenRun Pro Mini

Se recensioner
Shokz OpenRun Pro Mini
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om Shokz OpenRun Pro Mini

Förutom OpenRun Pro finns nu även OpenRun Pro Mini tillgänglig. Dessa trådlösa hörlurar är en lösning för personer med mindre huvudomfång. Ramen runt hörlurarna är 21 mm kortare än på OpenRun Pro, vilket gör att det passar bättre på bakhuvudet. Rekommenderas särskilt för barn och personer med små huvuden.

OpenRun Pro Mini har i övrigt samma funktioner som OpenRun Pro. De trådlösa hörlurarna erbjuder en snabb och stabil anslutning tack vare Bluetooth 5.1. Du lyssnar på musik och hör trafiken runt omkring dig samtidigt.

Den patenterade 7:e generationens benledningsteknik ger dynamiskt ljud i stereo. Aftershokz OpenRun Pro mini har en batteritid på 10 timmar och IP67-godkännandet gör att hörlurarna tål regn och svett.

De två brusreducerande mikrofonerna och Bluetooth V5.1-tekniken garanterar en bra anslutning och att bakgrundsbrus filtreras bort, vilket är perfekt för videosamtal. Dessutom har hörlurarna tre EQ-modes: standardläge, röstläge och öronsnäckeläge.

Premiumpitch 2.0+-teknologin säkerställer en ännu bättre placering på kindbenen än i AfterShokz andra modeller. Detta ger ännu djupare bas, mindre extra vibrationer och högre volym.

Funktioner och fördelar
- 21 mm kortare ram (för personer med små huvuden)
- USB-uppladdningsbar
- Stabil anslutning tack vare Bluetooth 5.1
- Patenterad 7:e generationens benledningsteknik
- Batteritid på 10 timmar
- IP67-godkännande
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

Shokz OpenRun Pro Mini
0.0 Betyg av ”Shokz OpenRun Pro Mini“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0