• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr
Nike

Nike AIR Zoom Terra Kiger 9 Dam

1 649 kr 1 249 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike AIR Zoom Terra Kiger 9 Dam

För de mest spektakulära löprundorna i olika terränger kan du springa i Nike React Terra Kiger 9 för damer. Den här neutrala trailskon är en snabb träningssko som ger dig oöverträffad smidighet på sicksackslingande stigar offroad. React Terra Kiger 9 har en uppdaterad ovandel, ligger närmre marken och är lättare än sin föregångare, så att du kan tryggt erövra tuff terräng i hög hastighet.

Terra Kiger 9 har det lätta och slitstarka React-skummet för en mjuk och responsiv gång. Mellansulan i den här upplagan består helt av React-skum och har inte längre någon Air-enhet vid framfoten, vilket gör att du ligger närmre marken för en bättre kontakt. Utan att kompromissa med komfort och snabbhet, förstås, eftersom de slitstarka dubbarna i hälen ger dig bättre grepp och dragkraft under nedförsbackar och klättringar på både vått och torrt underlag.

Den omdesignade ovandelen är lättare och avskalad, men ger dig fortfarande den dämpning du behöver under dina terränglöpningar. Den tekniska meshovandelen är starkare och mer flexibel och håller smuts borta. Bandet vid mittfoten ger dig stabilitet och stöd och förhindrar att din fot glider i skon.

Överlag har skon blivit lite mer slitstark och tillverkad av hållbara material på viktiga områden, till exempel overlays vid tårna och gummiyttersulan på hälen och framfoten.

Funktioner och fördelar
- Trailsko
- React-mellansula
- Ovandel av teknisk mesh
- Grepp i flera riktningar tack vare slitstarka dubbar vid hälen

Recensioner (0)

Nike AIR Zoom Terra Kiger 9 Dam
0,0 Betyg av ”Nike AIR Zoom Terra Kiger 9 Dam“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell