• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr
Nike

Nike Pegasus 40 Dam

1 499 kr 1 199 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike Pegasus 40 Dam

Nike Pegasus 40 för damer är gjord för alla typer av löpare och alla typer av löprundor. Vare sig du springer en intervall- eller uthållighetsrunda, kort, lång, snabb eller temporunda. Med Nike Pegasus 40 har du en allsidig träningspartner.

Den senaste Pegasus har samma utseende som sin föregångare, men erbjuder dig mer komfort och ventilation vid tårna, fotvalvet och hälen. Skon ger dig en stabilare men mjukare känsla vid mellanfoten, som nu omfamnas av ett implementerat band som håller foten på plats. Tack vare ett speciellt cirkulärt mönster anpassar sig skon till din fot under löpningen och med mocka-material får du en bättre passform utan irriterande kanter eller sömmar.

Pegasus 40 har mer skum runt hälkragen för mer komfort och bättre passform. Ett enda lager mesh har också lagts till för en luftig känsla och optimal ventilation även när temperaturen stiger och du svettas mycket.

Njut av en mycket jämn och mjuk löparupplevelse tack vare den lätta Nike React-dämpningen. Tillsammans med två Zoom Air-enheter i framfoten och hälen förstärks den här mjuka löparupplevelsen med en energisk känsla vid tån för ett lättsamt steg. För ett bättre löpsteg har landningsområdet vid hälen utökats och med ett extra flexspår får du en smidig start framtill vid varje steg.

Skon har en yttersula i gummi som är hållbarare tack vare användningen av återvunnet material.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- Allroundsko
- Nike Air-enheter
- React-dämpning
- Flexspår för smidig löpning
- Inre band runt mittfoten för en stabil omslutning
- Ett lager mesh
- Mer skum vid hälkragen
- Yttersula av återvunnet gummi

Recensioner (0)

Nike Pegasus 40 Dam
0,0 Betyg av ”Nike Pegasus 40 Dam“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell