• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33
Nike

Nike Vaporfly 3 Dam

2 859 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike Vaporfly 3 Dam

Gör dig redo att tävla och slå rekord med Nike ZOOMX Vaporfly 3 för damer. Världens ledande racersko, denna neutrala löparsko är nu lättare, stabilare, mer lyhörd än någonsin och har en helt omdesignad ovandel.

Dags för snabbare kilometer med Nikes mest motståndskraftiga ZoomX-skum i fullängd för en lättare känsla. Skummet ger dig mer energiåtergivning, är lättare i vikt och ger dig en stabilare löpupplevelse tack vare sin sfäriska konvexa form på insidan av foten. Kolfiberplattan i full längd ger dig den perfekta styvheten under löpningen och ger dig ett fjädrande steg kilometer efter kilometer.

Man blir inte varm om fötterna. Skon är utrustad med det mjuka Flyknit-garnet i framfoten och ger dig tillräckligt med ventilation runt tårna. Materialet formas även efter din fot under löpturen, vilket är skönt ju längre du springer.

ZOOMX Vaporfly 3 är utrustad med en lätt stoppning på plösen så att du upplever mindre tryck från snören ovanpå foten. Snörena löper genom de lätta sidoöglorna, vilket eliminerar behovet av stöd runt fotvalvet.

Njut av ett mjukt men säkert steg med den uppdaterade yttersulan. Denna sko har ett tunnare lager av gummi och har reducerats i tjocklek och vikt utan att ge avkall på slitstyrka och grepp. På grund av det tunnare lagret har Nike kunnat lägga till lite extra ZoomX, vilket säkerställer en mjukare övergång under din löpning.

Sulan är utrustad med flexspår för bättre grepp på olika underlag i både våta och torra förhållanden.

Funktioner och fördelar
- Neutral löparsko
- ZoomX-skum
- Carbonplatta
- Flyknit-material
- Lätt vaddering på plösen för mindre tryck från snören
- En bredare nos för en bredare passform
- En intern skumkapsel i hälen för extra dämpning
- Förskjutna hälsömmar minskar friktion och irritation i hälområdet

Recensioner (0)

Nike Vaporfly 3 Dam
0,0 Betyg av ”Nike Vaporfly 3 Dam“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell