• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr
Nike

Nike Structure 25 Dam

1 499 kr 899 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Nike Structure 25 Dam

Nike Structure 25 för damer ger alltid rätt stabilitet under dina vardagliga löprundor. Oavsett om du tar en kort eller lång löprunda kan du lita på en sko med behagligt stöd och komfort från början till slut.

Tack vare tillägget av mer Cushlon-skum kan du räkna med mer stöd i häl-till-fot-sättningen. Den erbjuder nämligen flexibilitet när foten lämnar marken, en smidig upplevelse när foten rör sig framåt och tillräckligt med dämpning vid markkontakt. Du upplever alltså en fjädrande känsla och varje löpsteg kommer naturligt.

Den bredare framfoten ger tillräckligt med utrymme för att sprida ut dina tår så att de inte känns instängda. I framfoten finns också en Zoom Air-enhet för responsiv dämpning som ger dig en vansinnig energiåtergivning vid varje steg, vilket gör det lätt att springa fort.

Ovandelen är fastare och underbart ventilerande tack vare ett lager mesh, och snörena säkerställer en bra passform. Materialen på insidan av hälen, plösen och kragen är gjorda av mjukare material så du inte kommer att sakna komfort. Försedd med en robust gummisula för ett bra grepp och extra spår för flexibilitet och stabilitet är du redo att ta dig an den där kilometrarna.

Funktioner och fördelar
- Anti-pronationssko
- Extra skum
- Zoom Air-enhet
- Konturerad, mjuk häl
- Ventilerande ovandel i ett lager mesh
- Yttersula i gummi + extra flespår i framfoten och på sidan

Recensioner (0)

Nike Structure 25 Dam
0,0 Betyg av ”Nike Structure 25 Dam“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Storlekstabell